Sunday, May 17, 2009

hari yang tak produktif =(


sejak 2 hari lepas aku habis masa yagn terluang dengan membaca 3 buku yang aku beli..
alhamdulillah habis jgk dibaca semuanya..letih jg ek membaca..letih berfikir..pg ni pun still rase lg letihnye..rase lesu je pagi ni..
allahuakbar..
berilah aku sedikit kekuatan..
mood aku bertambah turun bila ada komponen2 projek-X aku yg takde..bukan je tak de, nak cari kat area sini pun takde..huh tergendala lagi la jawabnye kerja aku..aduis..busannye mcm ni..
hari yang tak produktif
=(

4 comments:

nur ainul yaqeen said...

pi main badminton...

taib said...

hmm?
takle main batminton skrg..tgh ader tournament =)

Razali Zaidin said...

nak mesti kurang ibadat nie..hehe.. IMIJ xde program ape2 ke sekarang (dalam masa yang terdekat nie)?

Anonymous said...

aah kurang ibadat kot..huhu..so far takde kot zalie..tgkla lepas meeting mt hjg mggu ni mcm mane..kot2 ader diorg nak wat ape2